mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

E27-es okosizzóból már szinte Dunát lehet rekeszteni, ám számos háztartásban vannak teljesen más foglalatok is. Nagyon divatosak ugyanis mostanság a spot lámpák, hiszen hangulatosak, letisztultak és modernek. A Yeelightnak köszönhetően ráadásul most már van GU10-es okosizzó is, ami a Xiaomi ökoszisztémába illeszthető, ez nem más, mint a Yeelight GU10 Smart Bulb W1, ami színes és fehér változatban is beszerezhető.

Kezdjük az alapoknál. A GU10-es foglalat már eleve jó hír, a fogyasztás és a tartósság pedig még inkább meghozza majd a vásárlási kedvet. A 4,5W-os (4,8W a fehér) maximális teljesítmény és az akár 350 lumenes fényerő ellenére sem terheli meg az áramszámlát az izzó, hihetetlenül alacsony a fogyasztása, ráadásul az élettartama elérheti a 15 000 órát, ami napi két órányi használattal több évet jelent.

A színes változat 16 millió árnyalatban képes világítani és 2700-6500K között állítható a színhőmérséklete, a fehérnek pedig a fényereje módosítható. Nagy előnye a Yeelight GU10 Smart Bulb W1-nek, hogy integrálható a Xiaomi Home ökoszisztémába, tehát nem csak a Yeelight alkalmazással vezérelhető. A pontos folyamat és működés a fenti videóban megtekinthető, de a lényeg, hogy iOS és Android esetén is tudjuk – izzótól függően – módosítani a fényerőt, a fehéregyensúlyt és a színeket is, plusz előre beállított hangulatfényeket is aktiválhatunk.

Létrehozhatunk különféle automatizáló folyamatokat, így például ha hazaérünk és ezt az ajtónyitó szenzor érzékeli, akkor automatikusan felkapcsolhat az izzó. Emellett a különféle hangasszisztens szolgáltatások is támogatottak, nyilván angolul, de utasíthatjuk az izzót az Google-ön, a Sirin vagy éppen a Samsung SmartThingsen keresztül a különféle tevékenységek elvégzésére.

A Yeelight GU10 Smart Bulb W1 képes szinkronizálódni a zenei ritmusokkal, plusz olyan szolgáltatásokat is támogat, mint a Razer Chroma és az Overflow, tehát tényleg fel tudja dobni nem csak a filmezést, a vacsorát, hanem a játékokat is. Az alacsony fogyasztás, az okostelefonos integráció, a 16 millió szín és a megannyi funkció miatt tényleg remek döntés a Yeelight okosizzója, ami színes és fehér változatban is megvásárolható a Mismart Webáruházban.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.